Serie A

Napoli-præsident dukkede op til pressemøde og lovede nye spillere

Napoli er milevidt fra den form, som igennem hele sidste sæson gjorde dem til italienske mestre. Fredag følte klubpræsident De Laurentiis trang til at adressere pressen efter endnu en resultatmæssig skuffelse.

Napoli-præsident de Laurentiis tager ansvar for klubbens dårlige resultater.
Foto: Ciro De Luca/Reuters/Ritzau Scanpix

Ganske utraditionelt valgte Napoli-præsident at troppe op til pressemødet efter 0-0-kampen mod Monza fredag aften.

Aurelio De Laurentiis gjorde det klart for den fremmødte presse, at ansvaret for sæsonens dårlige ligaresultater ligger hos ham.

Dermed frikendte han også både klubbens spillere og træner Walter Mazzarri, der fik rødt kort til sidst i kampen mod Monza.

– Jeg håber, at 2024 bringe jer sundhed og opfylder jeres drømme.

– Jeg ville se jer og fortælle, at alt der er sket indtil i dag er mit ansvar. Al skylden ligger hos mig, og jeg tager det fulde ansvar. Jeg må undskylde overfor alle napolitanere og vigtigst til alle fansene for vores placering i tabellen.

– Sæsonen er lang, og vi vil agere på markedet for at rettet op på det, der er sket, lød det på pressemødet fra Laurentiis ifølge Football-Italia.

Napoli sled sig til point mod Monza – Mazzarri udvist til sidst

Herefter skiftede Da Laurentiis’ efter sigende toneleje, da han revsede dommerlinjen i Serie A i denne sæson.

– Jeg kan læse, at Serie A er blevet mindre vigtig. Det er rigtigt, når vi ser rugby-kampe i stedet for fodboldkampe, hvor spillet konstant bliver stoppet, og hvor der ikke er nogen linje i, hvordan der bliver givet kort til holdene.

– Jeg siger ikke, at vores spillere ikke skal have gule eller røde kort, når de fortjener dem. Jeg vil ikke tale om dommerkendelser mod Napoli i denne sæson. Andre hold har også været ramt, lyder det fra Laurentiis.

Napoli-præsidenten kunne i kampen mod Monza foruden sin egen cheftræner, Walter Mazzarri, også se Monza-cheftræner Raffaele Palladino blive vist fra banen.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Kære Rocchi, du kan ikke tillade en dommer at udvise to gentlemen som Palladino og Mazzarri, for det er ikke fodbold.

– Han (dommeren, red.) gjorde det for at vise, hvem der bestemmer, men at være dommer kræver, at man har en fornemmelse af ligevægt. Hvis dommerne miste fokus, fordi de løber for meget, så skal de måske også udskiftes lød den saltede kommentar fra Laurentiis rettet mod Serie A’s dommerformand – den tidligere topdommer Gianluca Rocchi.

Napoli er efter fredagens kamp hele 16 point efter Inter på Serie A’s førsteplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P