Napoli sled sig til point mod Monza – Mazzarri udvist til sidst

Hjemme på Stadio Diego Armando Maradona I Napoli fik de forsvarende italienske mestre et enkelt point med fra kampen mod Monza.

Napoli mod Monza

Fredagens kamp mellem Napoli og Monza havde det hele med én markant undtagelse.

Mål.

De forsvarende mestre fra Napoli måtte nemlig nøjes med 0-0 hjemme mod sidste sæsons Serie A-oprykkere fra Monza, og det resultat var det faktisk Napoli, der kunne være mest tilfreds med.

Efter en målløs første halvleg med mestrene i teten, ændrede kampen nemlig karakter i anden halvleg, hvor Monzas Matteo Pessina halvvejs brændte straffespark på Napoli-målmand Alex Meret.

Tre minutter senere blev danske Jesper Lindstrøm skiftet ind for Napoli, men heller ikke den danske landsholdsspiller formåede at skabe en scoring.

Lindstrøm kunne til gengæld se sin træner, Walter Mazzarri, blive præsenteret for et direkte rødt kort med fem minutter tilbage af kampen.

Med det ene point formår Napoli ikke at overhale AS Roma på Serie A’s sjetteplads, inden romerne lørdag spiller årets sidste kamp på udebane mod Juventus. Napoli kan derimod blive overhalet af Atalanta, der lørdag møder danskerklubben Lecce.

Monza er indtager med det ene point fortsat 11. pladsen i den italienske liga, hvor de nu er hele ni point fra Cagliari på den nærmeste nedrykningsplads.