Premier League

United-profil nærmer sig comeback: Snart – meget snart

Manchester United har i skrivende stund kun én midterforsvarer til rådighed, men heldigvis er der nu godt nyt fra en af de skadede.

Lisandro Martinez nærmer sig comeback i Manchester United.
Foto: Jason Cairnduff/Reuters/Ritzau Scanpix

Victor Lindelöf, Harry Maguire, Raphaël Varane og Lisandro Martinez.

Manchester United er hårdt ramt af skader i særligt midterforsvaret, hvor kun Jonny Evans er fit, men nu nærmer Lisandro Martinez sig et comeback.

Den 25-årige argentiner har siddet ude med en fodskade siden 20. september, men fanfavoritten har langt om længe gode nyheder til et hårdt prøvet United-mandskab.

– Vi er helt klart nødt til at være tålmodige. Jeg ved, at jeg snart er tilbage – meget snart. Det tager tid, og vi er nødt til at være tålmodige. Jeg elsker den her klub og det her sted. Jeg er så taknemmelig for at være her hver dag, og jeg elsker at bruge tid med fysioterapeuterne, tøjfolkene, mine holdkammerater og alle andre, lyder det fra Lisandro Martinez.

Den 175 centimeter høje argentiner kom til Manchester United fra Ajax i juli 2022, men også hans første sæson i den engelske storklub var præget af en fodskade.

Manchester United må undvære Onana i det nye år

Den skade hold ham ude af Manchester United sidste 12 kampe i sæsonen, og dermed missede han blandt andet kvartfinalenederlaget til Sevilla i Europa League samt semifinalen og finalen i FA Cuppen.

Med den skadeshistorik in mente ønsker hverken Martinez eller Manchester United derfor at bringe ham i spil, før han er 100 procent klar.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Jeg har det helt ærligt virkelig godt. Min genoptræning går fantastisk, præcis som jeg ønsker. Jeg føler mig stærk og gør alt det rigtige med fysioterapeut Ibrahim Kerem, som har været fantastisk. Også lægestaben har taget vare på mig fra dag ét, og det har været vigtigt. Alt er perfekt for mig, lyder det fra Martinez.

Manchester United har tidligere i sæsonen brug den bare 19-årige Willy Kambwala i midterforsvaret i mangel på mere erfarne midterforsvarer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P