Europæisk Fodbold

Stort pres: Hvem fanden er Jesper Fredberg?

Jesper Fredberg fortæller i et interview med B.T., at han tydeligt husker presset, da han for et år siden skiftede til Anderlecht.

Jesper Fredberg var presset i starten efter sit skifte til Anderlecht.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Der var pres på.

Forrige efterår indgik Jesper Fredberg og Anderlecht en aftale, der sendte ham fra de trygge rammer i Viborg FF til den belgiske storklub ved årsskiftet.

Sidenhen må det siges at være gået ganske godt, og den danske fodbolddirektør kan nu kigge på en tabel, der vidner om et succesfuldt første år i den belgiske storklub.

Anderlecht indtager således andenpladsen i Jupiler Pro League, hvilket er en skærende kontrast til den situation, han blev hentet ned til.

Selv synes han da også, at det er gået godt i Belgien – men han erkender også, at ankomsten i Anderlecht nok var en anelse udfordrende.

Det skyldes særligt, at han for de fleste belgiere ikke var et navn, som man nogensinde havde hørt om.

– Nu læser man jo kun en brøkdel af, hvad der bliver skrevet, men der var ingen tvivl om, at der var pres på personen, da jeg kom herned, for hvem fanden var Jesper Fredberg?

– I forhold til at skulle til Anderlecht og føre dem op igen, da det på det tidspunkt gik rigtig, rigtig skidt. Så der var pres på, og man vidste ikke, hvem jeg var. Og de kunne have taget nogen, som på navn klingede meget, meget bedre, siger Jesper Fredberg til B.T.

Genk er rasende efter nederlag mod Anderlecht: Vil have spillet kampen om

Anderlecht har lige nu fire point ned til Gent på tredjepladsen, mens Union Saint-Gilloise har slået et hul på otte point i toppen af tabellen.

Anderlecht endte i forrige sæson på 11. pladsen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P