Heung-Min Son efter sejr: 2-0 er aldrig nok i Premier League

Heung-min Son var på pletten, da Tottenham tog en 2-1 sejr hjemme mod glohede Everton, som inden kampen ikke havde tabt i Premier League, siden Manchester United besejrede Merseyside-holdet i november.

Heung-min Son fejrer sin scoring mod Everton i Premier League.

Dramatik var ingen mangelvare, da Tottenham lørdag eftermiddag besejrede Everton med 2-0.

To mål inden for 20 minutter, og så kunne man næsten forestille sig, at kampen var lukket. Men sådan er det aldrig i Premier League.

Everton ville dog volde Tottenham problemer, da de både fik en scoring annulleret og en godkendt, og i de døende minutter havde Arnaut Danjuma et skud, som var uhyre tæt på at passere målstregen.

– I anden halvleg kan du se, at 2-0 aldrig er nok i Premier League. Everton pressede virkelig på, men vi gjorde det godt.

Tottenhams koreanske kantspiller bidrog med en scoring, og det samme gjorde hans offensive legekammerat Richarlison.

Mål og Highlights: Tottenham tager sejren i tæt opgør med Everton

– Han (Richarlison) er altid sulten efter mål og arbejde. Han spiller uden smerter nu og ligner en helt anden spiller, så jeg er meget glad på hans vegne. Hvis han fortsætter sådan her, så kan han blive en af de bedste Premier League-angribere, fortæller Heung-min Son til PLP.

Med sejren rykker Tottenham op på en foreløbig fjerdeplads, da Manchester City stadig har en kamp i hånden.

Pep Guardiola og City skulle have mødt Brentford i denne spillerunde, men de tog i stedet til Saudi Arabien og vandt VM for klubhold.

Guardiola efter VM-triumf: Der er intet tilbage at vinde