Premier League

Trent Alexander-Arnold forud for topbrag: De minder meget om os

Liverpools helt egen scouser Trent Alexander-Arnold siger, at Mikel Artetas Arsenal minder ham om Liverpool i 2019 forud for kampen lørdag.

Trent Alexander-Arnold med anførerbindet i Liverpools sejr på 5-1 mod West Ham i Carabao Cuppen.
Foto: Molly Darlington/Reuters/Ritzau Scanpix

Trent Alexander-Arnold har masser af respekt for Arsenal.

Der venter et vaskeægte topbrag, når Liverpool tager imod Arsenal hjemme på Anfield.

En direkte kamp om førstepladsen til at kickstarte det hektiske juleprogram i Premier League. Liverpools højreback fortæller forud for kampen, hvor jævnbyrdigt det er i toppen.

– De [Arsenal] fortjener at være i toppen, men det samme gør vi. Det bliver en spændende kamp.

– De er et spændende ungt hold, som i sidste sæson manglede den erfaring det kræver at vinde. De minder meget om os i 2019, da vi var lige ved at vinde Premier League, fortæller Trent ifølge Liverpool Echo.

I 2019 endte Liverpool på en andenplads, på trods af at have scoret 97 point. Manchester City var dog ét enkelt point bedre, da de sluttede på 98 point.

I indeværende sæson har City ikke ramt deres vanlige niveau, men Alexander-Arnold er overbevist om, at de snart kommer i omdrejninger.

– Alle ved hvordan Manchester City er. Om et par uger har de sikkert fundet deres vanlige niveau igen og vinder alle deres kampe resten af sæsonen, så vi ved det kommer som sædvanligt.

– Så længe vi vinder vores kampe, så er det lige meget, hvad de andre hold gør. Alle kommer til at smide point før eller siden, og vi er bare nødt til at sikre os, at vi er dem der dropper færrest.

Medie: Liverpool jagter portugisisk forsvarsspiller

På lørdag kan du se topbraget mellem Liverpool og Arsenal.

Kampen vises klokken 18:30 på TV3 + og Viaplay.

Mål og highlights: Liverpool holdt legestue mod West Ham

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P