Premier League

Én dag efter fyring: Steve Cooper rygtes til ny PL-klub

Steve Cooper blev tirsdag fyret i Nottingham Forest, men allerede dagen derpå sættes han i forbindelse med et nyt job i Premier League.

Steve Cooper rygtes til Crystal Palace.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Steve Cooper kommer ikke nødvendigvis til at gå jobløs længe.

Den walisiske manager, der tirsdag blev fyret i Nottingham Forest, sættes allerede nu i forbindelse med et job som Roy Hodgsons afløser i Crystal Palace.

Det er Evening Standard, der onsdag beretter om The Eagles‘ interesse i den nu forhenværende Forest-træner.

Interessen kommer ikke på grund af utilfredshed med Hodgson i London-forstaden Croydon, men snarere fordi den 76-årige manager har kontraktudløb til sommer.

Hooper var angiveligt allerede i spil til jobbet i sommer, hvor Crystal Palace holdt samtaler med den 44-årige waliser, men i sidste ende endte klubben med at forlænge Roy Hodgsons kontrakt med ét år.

Syg Roy Hodgson ikke på bænken for Crystal Palace

Cooper menes at være den ideelle kandidat til at føre Crystal Palace ind i en ny æra, der er bygget op omkring klubbens nye akademi.

Waliseren har tidligere vist sine evner indenfor netop talentudvikling i Wrexham, Liverpool og som træner for det engelske U17-landshold, hvor han blandt andet har arbejdet med spillere som Trent Alexander-Arnold, Phil Foden, Callum Hudson-Odoi og Jadon Sancho.

Crystal Palace er i skrivende stund nummer 15. i Premier League, hvor de har otte point ned til Luton under nedrykningsstregen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P