2 min læsningSyg Roy Hodgson ikke på bænken for Crystal Palace

Når Crystal Palace lørdag klokken 16 gæster Aston Villa i Premier League, bliver det uden manager Roy Hodgson på bænken.

2 min læsning
Roy Hodgson er syg og derfor ikke med til kampen mod Aston Villa.
Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

Crystal Palace må til lørdagens udekamp mod Aston Villa klare sig uden manager Roy Hodgson.

Den 76-årige Palace-manager er blevet syg og overlader derfor holdet i hænderne på sin irske assistent Paddy McCarthy.

– Desværre blev Roy Hodgson tidligere på dagen dårlig og er ikke på Villa Park. Roy er i kontakt med Paddy McCarthy, som vil overtage holdet i dag med assistance fra Ray Lewington.

– Roy sender sine bedste ønsker til holdet forud for kampen. Vi sender vores bedste ønsker til Roy, lyder det i en officiel udmelding fra Crystal Palace.

Roy Hodgson fyldte den 9. august 76 år, og for hver dag der går, udbygger han sin rekord som den ældste manager i Premier Leagues historie.

Sir Alex Ferguson var 71 år og 139 dage gammel, da han 2013 stoppede karrieren. Dermed var Ferguson knapt to måneder yngre end Sir Bobby Robson, der var 71 år og 192 dage gammel, da han i 2004 stoppede i Newcastle United.

Officielt: Roy Hodgson fortsætter i Crystal Palace

Roy Hodgson blev første gang manager i Crystal Palace i 2017. Efter små to år væk fra klubben vendte den tidligere F.C. København-cheftræner tilbage til klubben fra London-forstaden Croydon i marts i år.

I første omgang skulle han bare redde klubben i Premier League, men i juli blev han enig med klubben om en kontraktforlængelse, der gælder for resten af indeværende sæson.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P