3F Superligaen

Medie: Falleret storklub vil snyde Celtic for Kvistgaarden

Skotske Celtic har mere eller mindre officielt haft en offentlig interesse i Brøndbys Mathias Kvistgaarden, men nu lader skotterne til at få markant konkurrence.

Mathias Kvistgaarden til Schalke 04 i stedet for Celtic.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

De gjorde det i 1991 og igen i 1999, og begge gange har det været med succes.

Hvis Mathias Kvistgaarden har brug for råd vedrørende et skifte fra Brøndby til tyske Gelsenkirchen, så kan han passende spørge to af Brøndby-legender om dem.

Både Bent ‘Turbo’ Christensen og Ebbe Sand har nemlig foretaget skiftet fra Brøndby til tyske Schalke 04, og nu kan den 21-årige angribere være på vej samme vej. Det skriver Footballscotland.

Det skotske medie holder godt øje med den danske angriber, da han siden sommer har været rygtet til Celtic, men nu kan den fallerede tyske storklub overhale Glasgow-klubben indenom.

Celtic har ifølge mediet tænkt sig at vende tilbage til Brøndby med et forbedret bud i næste måned, efter deres bud på fire millioner pund – 35 millioner kroner – blev afvist af danskerne i sommer.

Celtic har angiveligt indikeret overfor Brøndby, at de nu er villige til at forbedre det bud, men Schalke 04 har allerede kontaktet Kvistgaardens repræsentanter for at gøre en kommende transfer i januar så glat som mulig.

– Klamt og usportsligt! Kvistgaarden revser […] sig selv

Den kriseramte tyske storklub har også officielt forhørt sig om Kvistgaarden hos Brøndby, ligesom de ved flere lejligheder har haft scouts på plads til Brøndbys kampe i november, skriver Footballscotland.

Schalke 04 er lige nu at finde i 2. Bundesligaen, hvor det bestemt ikke kører for storklubben. Halvvejs igennem sæsonen er Die Königsblauen at finde på en 14. plads – bare seks point over nedrykningsstregen og tre point foran Hansa Rostock, der sidder på den 16. plads, der giver en tur i relegationsspillet mod nummer tre fra 3. Ligaen til sommer.

Ebbe Sand skiftede i juli 1999 fra Brøndby til Schalke 04, hvor han de efterfølgende syv sæsoner scorede 103 mål i 282 kampe for Gelsenkirchen-klubben. ‘Turbo’-Bent spillede i klubben fra 1991 til 1993, og for ham blev det ifølge Transfermarkt til 111 mål i 55 kampe.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P