Bunden er hævet på FCM-lægterne: Kurs mod rekord

I FC Midtjylland overvintrer de på Superligaens førsteplads, men der er mere end bare tabelplaceringen at glæde sig over på den jyske hede.

FC Midtjylland har højeste tilskuergennemsnit i historien.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Efter et tumultarisk år har FC Midtjylland sat en solid kurs både på og udenfor banen.

Klubben fører an i Superligaen ved vinterpausen, klubben leverede i oktober et historisk flot regnskab, og nu har den også kurs mod ny rekord på tilskuerefronten.

Efter sæsonens første 17 kampe, heraf ni på hjemmebane, har FC Midtjylland haft et tilskuergennemsnit på hjemmebane på 9.016 tilskuere per kamp, og dermed har klubben kurs mod ny klubrekord.

De pæne tal tegner godt for klubbens fremtidige vision frem mod 2025, hvor målsætningen lyder på et gennemsnitligt tilskuertal på minimum 10.000 tilskuere.

– Vi er lykkes med at hæve bunden betragteligt. Det betyder, at selv til de kampe, som på papiret måske ikke normalt tiltrækker lige så mange tilskuere, oplever vi nu en stor og solid opbakning, siger Ticket & Data Manager, Martin Klinkby Jacobsen, og fortsætter:

FC Midtjylland præsenterer rekordoverskud

– Med et Mesterskabsspil og vores stadionudvidelse i sigte har vi kurs mod det, der meget vel kan blive det højeste tilskuersnit i FC Midtjyllands historie. Med andre ord går det efter planen i jagten på at nå 10.000 tilskuere på stadion i 2025.

Med ni af sæsonens i alt 16 hjemmekampe afviklet har FC Midtjylland oplevet en tilskuerstigning på 5,9 procent i forhold til sidste sæson, mens stigningen kun lyder på 0,76 procent, hvis man sammenligner med klubbens hidtidige rekordsæson – 2021-22.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P