1 min læsningFC Midtjylland præsenterer rekordoverskud

FC Midtjylland har netop præsenteret regnskabet for 2022/2023, og her er tale om et trecifret millionoverskud. Det er klubbens bedste resultat til dato.

1 min læsning
FCM har præsenteret et rekordstort overskud
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

For fjerde gang på fem år er der overskud i kassen hos FC Midtjylland.

Og i det seneste regnskabsår lyder overskuddet på hele 109,9 millioner kroner før skat. Det er ny rekord, oplyser klubben i en pressemeddelelse torsdag.

Forklaringen bag det store overskud skyldes blandt andet sidste sæsons succes i Europa, hvor FC Midtjylland spillede Europa League og også avancerede fra gruppespillet.

Og det vækker naturligvis glæde hos Claus Steinlein, administrerende direktør i FC Midtjylland.

– Overskuddet bunder i hårdt, målrettet arbejde og det fundament, vi har bygget i FC Midtjylland, hvor vi både sportsligt og kommercielt har skabt vækst med afsæt i Vision 2025.

– De sidste år har vi øget vores sportslige budget, samtidig med at vi har investeret i strategiske projekter, heriblandt klubbens faciliteter og infrastruktur. Det kan vi gøre på baggrund af vores økonomiske fundament og den loyale opbakning, vi har fra vores bagland.

FC Midtjylland har ikke kvalificeret sig til europæisk gruppespil i denne sæson, og klubben ligger i øjeblikket på femtepladsen i Superligaen.

FCM-koreaner vandt guld – Slipper for militærtjeneste

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P