LaLiga

LaLiga-profil afslører: Afviste Barca denne sommer

Mallorca-spilleren Sergi Darder skiftede denne sommer til ferieøen fra Espanyol, men nu afslører midtbanespilleren, at selveste FC Barcelona var ude efter ham.

FC Barcelona-cheftræner, Xavi, var ikke helt tilfreds trods sejren over Real Sociedad.
Foto: LLUIS GENE / AFP.

FC Barcelonas klublegende Sergio Busquets forlod denne sommer klubben efter 18 år, da han skiftede til amerikanske Inter Miami.

Det betød, at Barcelona efterfølgende måtte forsøge at hente en erstatning til klubben, hvilket var en svær situation grundet klubbens økonomi.

I sidste ende endte blev erstatningen fundet i Oriol Romeu, som blev hentet i Girona, der også er en klub fra Barcelona.

Men i et interview afslører en LaLiga-profil dog, at det kunne have været ham, der var endt i den catalanske storklub.

Den nuværende Mallorca-spiller Sergi Darder fortæller nemlig til radiostationen Noche, at Barca forsøgte at hente ham, da han stadig var på kontrakt i Barcelona-klubben Espanyol denne sommer.

Skiftet blev dog aldrig til noget, hvilket skyldes en helt særlig grund ifølge hovedpersonen selv.

– Jeg havde chancen for at skrive under med Barcelona denne sommer. Det var en meget svær tid.

– Det er svært at sige nej til et hold, som dem, men når jeg tænkte godt over det, så kunne mit hoved ikke lade mig gøre det. Der var ikke engang 1 procents chance for at skifte fra min side, siger Sergi Darder til radiostationen.

Medie: Barca overvejer United-reserve som lappeløsning

FC Barcelona og Espanyol har altid spillet mange fjendske opgør mod hinanden grundet rivaliseringen i byen, hvilket formentlig også har spillet en stor rolle i Sergi Darders overvejelser.

I seneste sæson vandt Barcelona mesterskabet på Espanyols hjemmebane, hvilket efterfølgende udløste vilde scener, da hjemmeholdets fans indvaderede banen for at afbryde fejringerne.

I denne sæson er Espanyol dog at finde i LaLiga2, da den traditionsrige spanske klub rykkede ned i sidste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P