Varsom Kent Nielsen forud for returopgør i Pokalen: Et hold som FCK kan altid vende det

Selvom det blev til en sikker Silkeborg-sejr mod F.C. København i det første af to opgør i Oddset Pokalens kvartfinaler, så har Kent Nielsen fortsat stor respekt for FCK, som han mener har kvaliteten til at vende ethvert opgør på hovedet.

Kent Nielsen sælger ikke skindet før bjørnen er skudt mod F.C. København
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Det blev til en flot sejr for Kent Nielsen og Silkeborg IF, da klubben onsdag aften gæstede Parken og F.C. København i Oddset Pokalens kvartfinaler.

Her kunne klubben fra Søhøjlandet rejse hjem med en 2-0-sejr i bagagen, men selvom det danner et rigtig godt udgangspunkt for returopgøret mellem de to klubber, så er det langtfra slut.

Det fortæller Silkeborg IF’s cheftræner, Kent Nielsen, til klubbens hjemmeside forud for opgøret, som løber af stablen lørdag aften.

Ifølge Kent Nielsen besidder F.C. København-truppen nemlig så meget kvalitet, at hovedstadsklubben, som en af de eneste klubber i dansk fodbold, kan vende resultatet.

– Vi har bragt os selv i en gunstig situation, men bare fordi at man har bragt sig selv i en gunstig situation, er det ikke ensbetydende med, at missionen lykkes. Men altså, det er da klart at foretrække i forhold til alle mulige andre resultater, fortæller Kent Nielsen og fortsætter:

– Men vi ved også med FCK, at hvis der er nogen, der kan vende det, så er det dem. Hvem end de stiller med og ikke stiller med, det er sådan set lidt hip som hap. De har rigtig mange kvalitetsspillere, så vi ved godt, at vi skal op på minimum samme niveau, som vi var i onsdags. Vi glæder os og tror også på, at vi kan klare det, men vi ved også, at vi kommer til at slide for det.

Mål og Highlights: Silkeborg forlænger FCK’s sejrløse stime – stort skridt mod semifinalen

Returopgøret mellem F.C. København og Silkeborg IF fløjtes op på Jysk Park i Silkeborg lørdag aften klokken 19:00.

Opgøret kan følges direkte på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P