Serie A

Medie: Napoli vil forstærke midtbanen med dansk U21-landsholdsspiller

Endnu en dansker kan angiveligt snart tilslutte sig Jesper Lindstrøm i den italienske storklub Napoli, da italienerne eftersigende lurer på en danske U21-landsholdsspiller til midtbanen.

Napoli jagter Maurits Kjærgaard
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det virker som om, at de efterhånden er ved at være glade for dansk talent i den italienske storklub Napoli.

Denne sommer skiftede Jesper Lindstrøm Eintracht Frankfurt ud med livet i Napoli. Og selvom Lindstrøm endnu har sit store gennembrud i Napoli til gode, så tyder intet på, at italienerne er blev mindre lune på dansk talent.

Således forlød det senest, at Napoli skulle holde et godt øje med norske Bodø/Glimts danske profil, Albert Grønbæk, med henblik på en mulig transfer. Og nu skulle Napoli så have fået øjnene op for en ny talentfuld dansker.

Således beretter italienske TuttoMercatoWeb nu, at den italienske storklub skulle have den danske RB Salzburg- og U21-landsholdsprofil, Maurits Kjærgaard, i kikkerten.

Og skulle napolitanerne gøre alvor af interessen, så bliver det langtfra billigt. Ifølge mediets oplysninger skulle RB Salzburg således kræve 15 millioner euro for den danske midtbanegeneral.

Det svarer til omkring 112 millioner danske kroner.

Medie: Manchester United vil sælge Eriksen til januar

Maurits Kjærgaard, der i disse dage er på skadesbænken som følge af en skulderskade, skiftede til RB Salzburg fra Lyngby BK i en alder af blot 16 år.

Siden er den nu 20-årige dansker blevet en af klubbens absolutte profiler. I alt står han noteret for 78 kampe for klubbens førstehold med otte mål og 18 assists til følge.

Den nuværende kontrakt mellem Maurits Kjærgaard og RB Salzburg løber frem til sommeren 2026.

Maurits Kjærgaard vil skifte klub: Er på listen i mange klubber – og koster mange penge
Download Campo app Download Campo app Download Campo app

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P