Premier League

Erik ten Hag: Alle forsøgte at tale mig ud af det her job

Manchester Uniteds manager Erik ten Hag forklarer, at alle hans venner forsøgte at tale ham fra at tage jobbet i Manchester United.

Erik ten Hag har tit skullet forklare sine venner, hvorfor han tog jobbet i Manchester United i Premier League
Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix


Erik ten Hag blev advaret af sine venner.

– Det er en umuligt opgave. Tag ikke jobbet.

Den hollandske manager forlod Ajax for at tage styringen på Old Trafford i 2022 og er nu for alvor under pres i sin anden sæson i spidsen for Manchester United.

Ten Hag fortalte fanzinet United We Stand, at hans venner advarede ham om, hvor svært livet ville blive:

– Alle fortalte mig: ‘Du kan ikke lykkes i det job’. De sagde, det var umuligt. Mig selv? Jeg ønskede udfordringen, forklarer den 53-årige hollænder.

Erik Ten Hag vandt sammen med Manchester United Ligacuppen, da de besejrede Newcastle i sidste sæson, men i denne sæson er klubben lige nu ni point efter førerholdet Arsenal i Premier League, og de ligger sidst inden gruppespillets sidste kamp i Champions League.

Efter kritisk dækning: Mancester United bandlyser medie fra pressemøde

Ten Hag er den sjette mand, der forsøger at løfte arven efter Alex Ferguson. Før ham har David Moyes, Louis van Gaal, Jose Mourinho, Ole Gunnar Solskjaer og Ralf Rangnick alle stået på sidelinjen på Old Trafford.

– Jeg vidste, det ikke ville være let, men det var sådan en fantastisk klub med sådan en fantastisk fanbase, tilføjer ten Hag i interviewet.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P