AGF-boss maner til besindighed: Vi er kun halvvejs

AGF tog første stik mod Brøndby IF i Oddset Pokalens kvartfinaler, men aarhusianerne er kun halvvejs, og derfor maner cheftræner Uwe Rösler til besindighed forud for returopgøret på Brøndby Stadion.

Uwe Rösler maner til besindighed forud for returopgøret mod Brøndby IF i Oddset Pokalen.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

AGF tog første stik mod Brøndby IF, da aarhusianerne torsdag aften sejrede i Oddset Pokalen med 2-0 på Ceres Park i Aarhus.

Men da turneringen er nået frem til kvartfinalerne, så skal klubbernes videre færd afgøres over to kampe – en kamp ude og en kamp hjemme.

Derfor maner AGF’s cheftræner, Uwe Rösler, fredag til besindighed. Det sker i et interview på klubbens hjemmeside.

For selvom en 2-0-føring forud for returkampen i Brøndby er godt, så er der stadig en hel kamp, der skal overstås. Og det skal spillerne være i stand til.

– Det var en god indsats i går, men vi er kun halvvejs. Nu skal vi vise det samme på Brøndby Stadion, hvor Brøndby vil komme ud med ild i øjnene og bevise sig, efter de tabte her i Aarhus, indleder Uwe Rösler og fortsætter:

– Det skal vi være klar på. De vil komme med tempo og kvalitet, og vi skal sørge for at levere den samme gode indsats som i den første kamp.

Tingager vil se AGF-kopi søndag: Skal score på Brøndby Stadion

AGF sejrede som bekendt med 2-0 i det første af to opgør mod Brøndby IF i kvartfinalerne i Oddset Pokalen. Og her stod den centrale stopper, Frederik Tingager, bag det ene af kampens mål.

Faktisk er det anden kamp i streg, at Frederik Tingager kommer på måltavlen for AGF, hvilket han håber at fortsætte i returopgøret mod Brøndby IF. Det kan du læse mere om i linket ovenfor.

Det andet kvartfinaleopgør i Oddset Pokalen mellem AGF og Brøndby IF løber af stablen søndag klokken 15:30. Opgøret kan følges direkte på DR1, DRTV og Viaplay.

Se alle mål og highlights fra første opgør mellem AGF og Brøndby IF i linket herunder

Mål og Highlights: AGF tager første stik mod Brøndby

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P