Tingager vil se AGF-kopi søndag: Skal score på Brøndby Stadion

Frederik Tingager scorede for anden kamp i træk, da AGF vandt det første af to pokalopgør mod Brøndby IF. Søndag spilles returkampen, og den høje AGF-midterforsvarer vil have en kopi af torsdagens kamp.

Frederik Tingager slår sig på brystet
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

AGF hjemtog første stik torsdag aften over Brøndby.

Aarhusianerne vandt den første pokalkvartfinale med 2-0 blandt andet takket være en scoring på en dødbold af Frederik Tingager.

Søndag venter så returopgøret, og Frederik Tingager ser gerne, at holdet fra Fredensvang kopierer torsdagens udtryk, når bolden ruller på Brøndby Stadion søndag eftermiddag.

– Vi skal gå ind med samme tilgang til kampen, som vi gjorde i dag (torsdag, red.). Vi skal ikke ned og stå, der ved vi, de er for dygtige, udtaler AGFs Tingager til klubbens Youtube-kanal.

Tingager anerkender, at der venter et svært opgør søndag på Brøndby Stadion, og kalenderen skal da også helt tilbage til september for at finde seneste nederlag for Brøndby på hjemmebanen.

– Vi skal ind og score nogle mål på Brøndby Stadion, vi ved, det er et svært sted at spille. Kæmpe respekt for modstanderen, men vi tror også på os selv. Så jeg håber, vi kan gå videre, slutter Frederik Tingager.

Kampen starter klokken 15:30 og kan ses på både DR1 og Viaplay.

AGF-målhelt: Jeg er varm for tiden – der bliver kogt suppe på den

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P