Varme Dreyer skød Anderlecht videre i pokalen

Anderlecht havde tre danskere med fra start, da de tog imod Standard Liege i den belgiske pokalturnering, og to af dem spillede hovedroller.

Anders Dreyer i aktion for Anderlecht

Dolberg og Dreyer er lig med mål.

Sådan har det i denne sæson forholdt sig i Anderlecht, hvor Kasper Dolberg og Anders Dreyer efter torsdagens kamp nu begge er oppe på 10 sæsonscoringer.

Anderlecht vandt pokalopgøret 2-0 over ærkerivalerne fra Standard Liege, hvor de tog føringen efter en halv time på mål af Mario Stroeykens.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel før Kasper Dolberg fandt Anders Dreyer, der sikkert udplacerede målmanden med en halvflugter, og dermed så det rigtig godt ud for hjemmeholdet.

Få minutter senere blev det endnu bedre for dem, da de også kom en mand i overtal, efter Isaac Price fik direkte rødt kort.

Der var dog ikke udelukkende glæde forbundet med opgøret, da kampen blev afbrudt i omkring 20 minutter, da tilskuere kastede forskellige genstande på banen.

Foruden de to offensive danskere var også Thomas Delaney indblandet i kampen, hvorimod Kasper Schmeichel slet ikke var at finde i truppen.