Champions League

Til Galatasaray-kampen: Politiet opretter skærpet strafzone omkring Parken

F.C. Københavns afgørende Champions League-kamp mod Galatasaray betragtes af Københavns Politi som en højrisikokamp, og derfor skærper Politiet sikkerheden omkring kampen.

Galatasarays spillere står arm i arm
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Der bliver smæk på, når F.C. København møder Galatasaray på tirsdag.

Både på banen, hvor en sejr kan sende FCK videre i turneringen, men også på lægterne. Det vurderer Københavns Politi hvert fald.

Torsdag har Københavns Politi offentliggjort, hvilke tiltag de ønsker at tage i brug for forebygge uro i forbindelse med kampen, som de vurderer til at være en højrisikokamp.

Politiet meddeler på sin hjemmeside, at de har givet påbud til F.C. København om, at tilbageholde de tyrkiske fans på stadionets udebaneafsnit i op til en time efter slutfløjt.

– På den måde vil politiet lettere kunne identificere og skride ind over for eventuelle uromagere, skriver politiet på sin hjemmeside.

Der oprettes også en skærpet straffezone omkring Parken til tirsdagens kamp. Det betyder, at eventuelle strafsager kan stige til det dobbelte ved kriminalitet begået indenfor den skærpede zone.

– Det gælder blandt andet vold, hærværk og grov forstyrrelse af den offentlige orden, skriver politiet.

Den skærpede strafzone gælder i tidsrummet fra klokken 15 på kampdagen og frem til klokken tre onsdag nat.

Foto: Københavns Politi

Strafzonen gælder området omring Trianglen, Blegdamsvej, Frederik V’s Vej, Edel Sauntes Allé, Nørre Allé, Lyngbyvej, Australiensvej, Sankt Kjelds Gade, Jagtvej og Østerbrogade.

Kampen spilles tirsdag den 12. december klokken 21.

Mål og Highlights: Silkeborg forlænger FCK’s sejrløse stime – stort skridt mod semifinalen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P