Oliver Christensen hyldes af cheftræneren efter pokalkamp

Oliver Christensen har ikke fået en nem start i italienske Fiorentina, men onsdag aften spillede danskeren en stor rolle i 'La Viola's pokaltriumf over Parma. Det kastede pæne ord af sig efterfølgende.

Oliver Christensen i grøn trøje samler bolden op i en fodboldkamp
Foto: Massimo Pinca/Reuters/Ritzau Scanpix

24-årige Oliver Christensen skiftede i sommer Hertha Berlin ud med Fioretntina.

Danskeren har dog langtfra haft en nem start i det italienske, men onsdag kom der lidt luft under vingerne for den fynske målmand.

Christensen har været henvist til bænken i Fiorentinas Serie A-kampe, men onsdag aften startede målmanden i pokalsejren over Parma. Og danskeren fik en positiv hovedrolle.

Målmanden havde flere gode aktioner undervejs i kampen, der endte 2-2 og endte i straffesparkskonkurrence. Her lykkedes det Christensen at presse to af Parmas skytter så meget, at de skød forbi målet.

Fiorentina vandt, og efter kampen var cheftræner Vincenzo Italiano ude med roser til holdets danske målmand, som har vist gode takter den seneste tid.

– Han har haft en anden attitude i et stykke tid nu, udtalte italienske Italiano ifølge Tutto Mercato.

– Han er mere rolig, og i dag demonstrerede han det på banen efter at have gjort det i træningen. Han er en værdifuld målmand, sluttede cheftræneren.

Kampens spiller for La Viola

Italianos rosende ord bakkes op ad CalcioMercato, der giver danskeren karakteren 7,5 – den højeste karakter hos Fiorentina.

– En stor del af æren for, at første halvleg ikke ender med et mål, tilfalder ham (Christensen, red.). Mesterstykket kommer dog til straffesparkskonkurrencen, hvor han først hypnotiserer Man (Dennis, red.) og derefter Camara (Drissa, red.) fra pletten. Heroisk, skriver avisen.

Officielt: Oliver Christensen skifter til italiensk traditionsklub

Det var Oliver Christensens sjette kamp for Fiorentina, som er klar til kvartfinalen i den italienske pokalturnering.

Se Christensens jubelscene efter kampen her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P