Tysk sensation: Miniputter slår Frankfurt ud af DFB Pokalen

Sidste sæsons finalister i den tyske pokalturnering fra Frankfurt er på sensationel vis ude af DFB Pokalen efter nederlag til Saarbrucken fra den tredjebedste tyske række.

Saarbrucken slog Eintracht Frankfurt i DFB Pokalen.
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix

En tysk sensation!

Det er, hvad der netop har udspillet sig i Tysklands pokalturnering, hvor Eintracht Frankfurt onsdag er blevet kylet ud af DFB Pokalen.

Traditionsklubbens bødler blev Saarbrucken, som i øjeblikket ligger nummer 11 i den tredjebedste tyske række, men som onsdag aften sensationelt slog Frankfurt med 2-0 og er klar til kvartfinalen.

Allerede efter 20 minutters spil fik Frankfurt, der havde spillere som Mario Götze og Kevin Trapp med fra start, sig sit første chok, da VAR annullerede Saarbruckens føringsmål.

Men et tamt Frankfurt -hold kunne ikke stå imod miniputternes pres, og efter 64 minutters spil startede sensationen med 1-0-scoringen fra Kai Brukner, som også kunne lægge op til føringsfordoblingen seks minutter efter.

Dermed er seneste sæsons finalister fra Frankfurt altså ude af turneringen, mens Saarbrucken sensationelt booker billetten videre til kvartfinalen i pokalturneringen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P