3F Superligaen

Kontraktfri til sommer: Bashkim Kadrii har ikke hørt fra OB endnu

Bashkim Kadriis kontrakt med OB udløber til sommer, og selvom OB tidligere har givet til kende, at de ønsker at forlænge, så har Kadrii ikke hørt noget endnu.

Bashkim Kadrii (OB 9) scorer på straffe under superligakampen mellem OB og FC Nordsjælland på Nature Energy Park i Odense søndag den 3. december 2023.. (Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix)

Bashkim Kadrii er nok det nærmeste, man kommer på en ‘legende’ i den nuværende OB-trup.

Den 32-angriber debuterede i 2010 og har spillet i klubben ad tre omgange. Tidligere på efteråret rundede Kadrii 250 førsteholdskampe. Til sommer kan det hele dog være slut.

Her udløber angribers kontrakt nemlig, og allerede til januar kan OBs nummer 13 skrive med en ny klub. Bashkim Kadrii er dog glad for at være i OB, som står angriberens hjerte meget nært.

– Jeg har været i snart 10 år, og været her over tre omgange. Jeg er kommet tilbage hver gang, så selvfølgelig betyder klubben meget, fortæller Bashkim til Campo.dk

– Jeg elsker at være her, og jeg har det fantastisk her. Det er mit andet hjem.

Skal Bashkim Kadrii fortsat være en del af den fynske klub efter sommer, så kræver det, at angriberen og OBs fodbolddirektør, Björn Wesström, finder frem til en aftale.

I starten af november blev Wesström spurgt, om han ønskede at forlænge med angriberen:

– Absolut. Han er en fantastisk OB-repræsentant og er rigtig god både i hverdagen og i kamp, udtalte Wesström dengang til Campo.dk.

Og fodbolddirektørens ord varmer hos hovedpersonen selv.

– Det betyder meget, men jeg har ikke hørt noget endnu, men nu må vi se. Jeg har sagt, jeg skal lige have spillet sæsonen færdig, og så tager jeg en snak med Björn inden, vi melder noget ud, om hvad der skal ske.

– Men som sagt, jeg har det fantastisk her, og jeg elsker at være her. Det er der ingen tvivl om, slutter Bashkim Kadrii.

Bashkim Kadrii scorede søndag eftermiddag sit femte mål for OB i denne sæson, da han udlignede mod FC Nordsjælland. Se målene fra kampen her.

Enige Bashkim og Krogh om hjemmebanekompleks: Det er vanvittigt

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P