3F Superligaen

Medie: Storklubberne er gået i gang – Roony har flere bejlere

De europæiske topklubber begynder ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano så småt at røre på sig i kampen om FCK's Roony Bardghji.

Flere storklubber, herunder Chelsea og FC Barcelona, er begyndt at røre på sig i jagtne på F.C. Københavns Roony Bardghji.
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Roony Bardghji kommer formentlig til at spille en hovedrolle på rygtebørsen i de danske medier denne vinter.

Den unge svensker, der for nyligt fyldte 18 år, har i dette efterår fået hamret sit navn fast i både Superligaen og Champions League.

I den bedste danske række er han topscorer for F.C. København med syv mål, mens hans i november blev matchvinder hjemme i Parken, da han scorede til 4-3 og sendte Manchester United hjem med et nederlag i bagagen.

Mandag skriver transferjournalisten Fabrizio Romano nu, at Roony Bardghjis præstationer har fået flere europæiske storklubber til at røre på sig.

Der er her tale om Bayer Leverkusen, FC Barcelona, Juventus og Chelsea, som alle skulle følge det unge FCK-talent.

Roony Bardghjis kontrakt med F.C. København strækker sig ‘kun’ frem til slutingen af 2025, hvilket er en relativt kort aftale – særligt hans alder taget i betragtning.

Det skulle også være en af hovedårsagerne til, at de nævnte storklubber allerede nu har indledt jagten på den svenske offensivspiller.

Roony Bardghji forlængede sin aftale med FCK så sent som i sommer, selvom den altså står til at løbe ud sidst i 2025.

I alt står han noteret for 15 mål og en enkelt assist i 69 kampe for den danske hovedstadsklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P