3F Superligaen

Imponeret OB-træner om kommende modstander: De er så giftige

Søren Krogh og OB møder søndag FC Nordsjælland i Superligaen, og fynboernes midlertidige cheftræner er imponeret over den kommende modstander.

Søren Krogh står og kigger i sin OB-jakke
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

FC Nordsjælland leverer bemærkelsesværdige resultater i Europa Conference League.

I oktober vandt FCN med 7-1 over Ludogorets, og torsdag aften blev mægtige Fenerbache sendt hjem med en farumsk lussing på 6-1.

På søndag venter så OB i Superligaen på Nature Energy Park i Odense. På den fynske trænerbænk står cheftræner Søren Krogh, og han er fuld af beundring over FCN efter torsdagens storsejr over Fenerbache.

– Det er så imponerende. Tænk sig, vi har et hold i Danmark, der kan slå Fenerbache med 6-1. Det må vi bare bifalde på alle måder, udtaler Krogh til campo.dk.

Søndagens kamp mod FCN er Søren Krogh fjerde og sidste kamp i spidsen for fynboerne, og Farum-klubben har været svære at forberede sig på.

– De spiller jo et taktisk fleksibelt spil, og kampen på søndag er uden sammenligning den kamp, jeg har haft sværest ved at gennemskue.

FC Nordsjælland har leveret store præstationer i de europæiske kampe, men i Superligaen er holdet gået målløs fra banen i de seneste to opgør. Det får dog ikke Søren Krogh til at hvile på laurbæerne.

– Man ser, de scorer seks og syv mål, men så har de lige haft et par kampe i Superligaen, hvor de ikke har scoret. Glem det. Det er så giftigt, det hold der. De har så mange tangenter at spille på.

Johannes Hoff Thorups aftryk

Det er ofte FC Nordsjællands offensiv, der løber med spaltepladsen, men for Krogh, der selv tidligere både har spillet og været assistenttræner i FCN, fortjener også defensiven ros.

Udraderede Fenerbahce: FC Nordsjælland-bomber modtager fornem hæder

– Vi skal huske – og jeg ved ikke, om folk glemmer det – men Nordsjælland er jo det bedst-forsvarende hold i ligaen målt på indkasseret mål.

– Det er også Johannes Hoffs identitet. Jeg har jo været så heldig, at have haft nogle år med ham i FCN, og han har en dyb passion for forsvarsspillet. Der er de også stærke, slutter Søren Krogh.

Kampen mellem OB og FC Nordsjælland fløjtes op søndag klokken 14.

Mål og Highlights: OB får første sejr under Krogh ude mod Randers

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P