AC Milan holder fast i toppen med vigtig sejr i Serie A

AC Milan var presset til sejr mod Frosinone og leverede med overbevisende præstation. Oprykkerne blev besejret med 3-0.

AC Milan's American forward #11 Christian Pulisic (L) kicks the ball and scores his team's second goal during the Serie A football match between AC Milan and Frosinone at San Siro stadium in Milan, on December 2, 2023. (Photo by Piero CRUCIATTI / AFP)

AC Milan kæmper for at holde snor i Inter og Juventus i toppen af Serie A.

Lørdag aften var storklubben derfor pisket til sejr mod oprykkerne Frosinone for at indsnævre de to storholds forspring i tabellen.

Her bukkede Milan ikke under for presset, og gæsterne blev sendt hjem med et 3-1-nederlag. Dermed har milaneserne nu tre point op til Inter og fire til Juventus. Førstnævnte har dog spillet en kamp mere.

Hjemmeholdets første blev sat ind to minutter inden pausen. Her udnyttede den serbiske angriber Luka Jovic en ripost og scorede sikkert.

Fem minutter inde i anden halvleg var det så den tidligere Dortmund- og Chelsea-kant Christian Pulisic, der kom på tavlen. Efter en frispilning var amerikaneren alene med Frosinone-målmanden Stefano Turati og her fordoblede han føringen.

I slutfasen gjorde forsvarspilleren Fikayo Tomori det til 3-0 for AC Milan, inden gæsterne forgæves fik reduceret til slutresultatet ved midtbanespilleren Marco Brescianini.

Foruden sejren kunne hjemmetilskuerne også glæde sig over at se den blot 15-årige Francesco Camarda i sin anden optræden for San Siro-klubben. Han fik de sidste fem minutter i stedet for målscorer Luka Jovic.