Bundesligaen

Medie: Neuer styrer selv sin fremtid – i Bayern kigger man alligevel på fransk afløser

Tyske Sky Sports mener at vide, at Manuel Neuer selv bestemmer, hvornår han siger stop i Bayern München, men man har angiveligt allerede en afløser i kikkerten.

Soccer Football - Champions League - Group A - Bayern Munich v FC Copenhagen - Allianz Arena, Munich, Germany - November 29, 2023 Bayern Munich's Manuel Neuer during the warm up before the match REUTERS/Angelika Warmuth
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

12,5 år og 495 kampe.

Manuel Neuer er en Bayern München-legende med stort L, og selvom der har været slinger i valsen med både et brækket ben og kontroverser med ledelsen, går tyskeren over i historien som en af de største.

Men om man vil det eller ej, så lakker tiden som keeper snart mod enden for den 37-årige keeper, og nu mener et tysk medie at vide, at storklubben muligvis allerede er ved at forberede koryfæets exit.

Sky Sports Germany-journalisten Florain Plettenberg mener først og fremmest at vide, at Manuel Neuer selv kan styre, hvornår han siger stop i München.

Men alligevel begynder Bayern-ledelsen angiveligt alligevel at se fremad og kigger på en afløser til 2025 i tilfælde af, at Neuer skulle beslutte sig for at slutte sin karriere.

Her skulle AC Milans Mike Maignan være rigtig højt på listen som arvtager for den legendariske tyske keeper.

Fuldstændig uhørt! West Ham-profil scorer i sidste minut… Fem kampe i træk!

28-årige Maignan har spillet 83 kampe for AC Milan og har ifølge Transfermarkt en markedsværdi på 45 millioner euro – svarende til cirka 310 millioner kroner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P