Champions League

Tuchel om Roony: Handler ikke kun om én spiller

Bayern München-cheftræner Thomas Tuchel blev tirsdag spurgt ind til F.C. Københavns Roony Bardghji - men det handler ikke kun om én spiller.

Bayern Munich's German head coach Thomas Tuchel is pictured ahead of the start of the German first division Bundesliga football match between FC Cologne and FC Bayern Munich in Cologne, western Germany on November 24, 2023. (Photo by INA FASSBENDER / AFP) / DFL REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND/OR QUASI-VIDEO

F.C. København og Bayern München krydser klinger onsdag aften i Champions League.

Forud for opgøret har der vanen tro tirsdag været pressemøder, og Bayern München-cheftræner Thomas Tuchel blev her blandt andet spurgt ind til F.C. Københavns Roony Bardghji.

Tyskeren var dog ikke videre interesseret i at sætte ord på den unge FCK-komet, der i seneste Champions League-opgør scorede sejrsmål til 4-3 imod Manchester United.

– Vi må se, om han spiller. Det handler ikke kun om én spiller. København har gjort det virkelig godt i gruppespillet indtil videre.

– Det var virkelig vigtigt, at vi vandt der (1-2 i Parken, red.). Alle vores kampe har været ekstremt tætte indtil videre, og vi forventer det samme i morgen, siger Thomas Tuchel.

Den Champions League-vindende cheftræner blev også spurgt ind til, om planen er at rotere en masse spillere til onsdagens kamp.

Et ganske relevant spørgsmål set i lyset af, at Bayern München allerede er sikret førstepladsen i Champions Leagues gruppe A.

– Det er Champions League og vi er inde i en god stime. Den vil vi ikke bryde unødvendigt, og vi har også haft en lang pause fra fredag til onsdag.

– Vi har allerede vundet vores gruppe, men vi vil ikke give det indtryk, at vi ikke tager det seriøst mere. Hvis vi foretager ændringer, så er det for at holde den interne konkurrence i top. Vi har endnu ikke besluttet, hvor mange ændringer vi måske vil foretage, lyder det lettere kryptiske svar fra Bayern-træneren.

Trupnyt: FCK har to mulige kampjubilarer med mod Bayern München

Kampen mellem F.C. København og Bayern München fløjtes i gang onsdag klokken 21.00 og kan ses på TV3+ og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P