Pokalkvartfinale skal flyttes: To gange kunstgræs

Begge pokalkvartfinaler mellem AB og FC Nordsjælland bliver spillet på Right to Dream Park.

Begge kvartfinaler mellem AB og FC Nordsjælland i Oddset Pokalen afvikles på Right to Dream Park i Farum.
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Så er der styr på det.

Det var en ærgerlig fodboldklub, der mandag måtte meddele omverdenen, at man ikke kan spille hjemme på Gladsaxe Stadion i Oddset Pokalens kvartfinaler.

Her var der i første omgang endnu ikke blevet truffet en endegyldig beslutning om, hvor kampen i stedet skulle spilles – men det er der nu.

Således oplyser AB på sin hjemmeside, at ‘hjemmekampen’ mod FC Nordsjælland i stedet rykkes til modstanderens hjemmebane i Farum, Right to Dream Park.

2. divisionsklubben oplyser indledningsvist, at man har gjort alt for at kunne afvikle kampen hjemme på Gladsaxe Stadion – det kunne bare ikke lade sig gøre.

– Ingen løsning med naturgræs var mulig, og efter dialog mellem vores administrerende direktør, bestyrelsen og den sportslige stab blev Right to Dream Park anset for den bedste løsning på kunstgræs.

– Vi forstår, at denne beslutning er skuffende for vores fans, der fortjente at opleve en kvartfinalekamp på Gladsaxe Stadion. Vi vil gøre vores bedste for at skabe en god oplevelse på Right to Dream Park, og FC Nordsjælland har været ekstremt imødekommende for at sikre dette, skriver AB på sin hjemmeside.

Kulde og kommune siger fra: Pokalkvartfinale rykkes og stadion lukkes

Den første kvartfinale mellem FC Nordsjælland og AB spilles onsdag den 6. december, mens returopgøret finder sted tre dage senere.

Begge kampe spilles nu på Right to Dream Park.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P