Premier League

Mohamed Salah afslører sin afhængighed: Det spiller jeg hver dag

Mohamed Salah har aldrig spillet andet end fodbold som barn, men nu spiller han både padeltennis, tennis og golf, og så har han én lidt særegen afhængighed.

Mohamed Salah elsker at spille skak
Foto: Amr Abdallah Dalsh/Reuters/Ritzau Scanpix

Han har scoret 10 mål i Premier League, hvor han er toer på topscorerlisten.

Mohamed Salah spiller stort set samtlige minutter i ligaen for Anfield-klubben, men der er særligt én ting, som er næsten lige så sikker, som at Salah er Jürgen Klopps første mand på holdkortet i Premier League.

The Egyptian King skal have sig et slag skak.

I et interview med Sky Sports fortæller Mohamed Salah om sin forkærlighed for det taktiske brætspil.

– Jeg spiller skak, jeg er afhængig af skak. Hver dag – vitterligt hver dag, fortæller Mohamed Salah til Sky Sports.

Liverpools nummer 11 spiller ganske simpelt online, hvor han bruger et brugernavn, der indeholder hans eget navn samt en række tal. Det har da også ført til et par pudsige situationer.

– Jeg skriver mit navn og et nummer, og så spørger nogle folk; ‘Er du Mo Salah’? Jeg svarer ‘ja’, men de tror ikke på det og siger; ‘Du lyver’, og så svarer jeg; ‘ja jeg lyver’.

Den ægyptiske Liverpool-angriber fortæller selv, at han har cirka 1400 elo-point, som er en måde at rangere, hvor dygtig en skakspiller er. Det er cirka halvt så mange point som verdens bedste skakspiller – norske Magnus Carlsen – som Salah en dag håber at møde.

Mål og Highlights: Manchester City og Liverpool deler på Etihad i topbrag

– Jeg er god. Jeg er ikke Magnus Carlsen, men jeg er god. Ingen har en chance mod ham, men forhåbentlig skal vi spille mod hinanden en dag, lyder det fra Salah, og faktisk er den mulighed måske ikke så usandsynlig endda.

Magnus Carlsen er stor fan af fodbold og Mohamed Salah i særdeleshed. Det norske vidunderbarn, der i dag er 32 år gammel, har tidligere været nummer ét i Premier Leagues Fantasy-spil ved blandt andet at have Mohamed Salah på holdet.

Mohamed Salahs interview med Sky Sports har øjensynligt også fundet vej til skak-verdensetteren, som umiddelbart efter taggede Mohamed Salah i et tweet med en vinke-emoji.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P