Premier League

Medie: Ført bag lyset – Southgates agent investerede 250 millioner uden accept

Den engelske landstræner Gareth Southgate risikerer sammen med flere andre kendte fodboldprofiler at miste store summer af sin formue, fordi den engelske landstræners agent har fejlinvesteret i ejendomme i London - uden Southgates accept.

Gareth Southgate og flere andre store engelske profiler har mistet formuer på at deres agent har lavet fejlinvesteringer
Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Den engelske landstræner Gareth Southgate kan miste millioner efter at være blevet ført bag lyset af sin agent.

Det skriver den engelske avis Daily Mail.

Den populære engelske landstræner er ovenikøbet ikke alene om at være blevet snydt. Den tidligere Chelsea og Liverpool-profil Joe Cole samt den tidligere landstræner for Three Lions Glen Hoddle mangler også deres formuer, som nu blevet brugt uden deres samtykke.

Årsagen er agenten Terry Byrnes, der uden sine klienters accept har investeret i ejendomme i London. Med store tab til følge.

Terry Byrne har ifølge avisen gennem sin virksomhed 10Ten Talent investeret i store ejendomme i det centrale London for op mod 250 millioner kroner, og nu skylder han penge til en række kreditorer der presser selskabets økonomi. Byrne kan derfor ikke betale sine forpligtigelser til sine fodboldprofiler lige nu.

Agenten, der også tidligere har varetaget Pele og David Beckhams interesser, har indrømmet at have investeret uden sine klienters samtykke.

– Vi arbejder på tilbagebetalingerne. Det vigtigste for mig i alt dette er, at de bliver tilbagebetalt fuldt ud, siger han til avisen.

Kilder tæt på avisen siger også, at Byrnes intentioner har været gode nok, men at det nærmere handler om dårlig dømmekraft i forhold til sine investeringer. Derfor er der heller ikke kold luft mellem agenten og hans profilerede klienter.

Dog skulle Gareth Southgate være på vej ud af samarbejdet, samtidig med at han altså kæmper for at få sin formue udbetalt.

To af 10Ten Talents klienter i samme tweet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P