Premier League

Alexander-Arnold: Vi præsterer godt nok til at være med i mesterskabskampen

I Liverpool er målet atter at vinde det engelske mesterskab, lyder det fra klubbens viceanfører.

Trent tror på at liverpool kan kæmpe med om mesterskabet.
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Det kan se ganske anderledes ud allerede lørdag, men indtil videre har det været en god start på sæsonen for Liverpool.

Holdet sluttede noget skuffende på en femteplads og udenfor Champions Legaue-pladserne i sidste sæson, men forud for mødet med Manchester City lørdag, er Anfield-klubben kun ét point efter de forsvarende mestre i toppen af Premier League.

Dermed kan Liverpool med en sejr på Etihad overtage ligaens førsteplads, og med klubbens nye spillere kan holdet også være at finde der, når mesterskabet bliver afgjort i maj. Det mener i hvert fald viceanfører Trent Alexander-Arnold.

– Vi har fået nye spillere ind; Det har handlet om at tilpasse sig så hurtigt som muligt og sikre, at vi lagde et godt fundament i starten af sæsonen. Vi er i en virkelig stærk position, og resultat- og formmæssigt gør vi det godt nok til at holde os så tæt på toppen som muligt.

– Ligaen er ikke vundet endnu, der skal stadig spilles mange kampe, men indtil videre har vi præsteret på en måde, som man vil forvente af nogle, der kan vinde ligaen, og hvis vi fortsætter det, så skal vi nok være med [i mesterskabskampen] til maj, siger Alexander-Arnold ifølge The Guardian.

Liverpool har af flere omgange måttet se Manchester City løbe med mesterskabet med en snæver margin, men det har været med til at skabe et optimistisk selvbillede i klubben.

Medie: Ex-Liverpool-sportsdirektør på blokken i Manchester United

– Vores mål som hold er at vinde ligaen, og det er også målet denne sæson. Sidste sæson var ikke god nok. Vi var ikke i nærheden af at være gode nok sidste år, og det skal vi lave om på i år.

– Når man har været med i tre sæsoner, hvor vi skulle have vundet, hvis ikke det havde været for City, så får man en følelse af, hvad man er i stand til. Når man kigger rundt i omklædningsrummet og ser på vores spillere, på holdet, på ånden og hele ‘viben’ omkring holdet, så føler vi, at det er muligt (at kæmpe med om mesterskabet, red.), lyder det fra Alexander-Arnold.

Manchester City og Liverpool åbner spillerunde 13 i Premier League lørdag klokken 13:30. En kamp der kan ses på TV3+.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P