Premier League

Medie: Ex-Liverpool-sportsdirektør på blokken i Manchester United

Når Jim Ratcliffe formentlig inden længe overtager 25 procent af aktierne i Manchester United, kan en af hans første ansættelser blive den tidligere Liverpool-sportsdirektør Michael Edwards.

Tidligere Liverpool-sportsdirektør er på blokken i manchester United.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andy Robertson, Virgil van Dijk, Mohamed Salah, Diogo Jota og Alisson.

De fem Liverpool-profiler har det til fælles, at de alle er blevet hentet til Anfield-klubben af tidligere sportsdirektør Michael Edwards.

Edwards blev en del af Liverpools stab i 2011, og fra november 2016 til juni 2022 fungerede han som sportsdirektør i klubben – en rolle han potentielt kan få i Manchester United under klubbens nye ejerskab.

I hvert fald mener The Independent at vide Sir Jim Ratcliffe og Ineos, der efter alt at dømme overtager 25 procent og den sportslige kontrol over Manchester United inden længe, er store beundrer af Edwards.

Selvom det ‘kun’ drejer sig om 25 procent af ejerskabet, har Ratcliffes overtagelsesproces fra den amerikanske Glazer-familie været i gang siden maj.

Medie: Ny ejer kan koste Manchester United Champions League-deltagelse

Den langstrakte proces handler ifølge avisen om problematikken med, at en minoritetsejer skal have fuld kontrol over den sportslige afdeling i klubben med beføjelser til at foretage store beslutninger uden først at skulle forbi majoritetsejerne.

Hvorvidt Michael Edwards overhovedet er interesseret i at træde tilbage i fodboldens verden, som han forlod med sit frivillige exit i Liverpool i sommeren 2022, melder historien intet om.

Du kan læse om Michael Edwards farvel til Liverpool herunder:

Liverpool-chef stopper efter sæsonen

Edwards har tidligere været chief analyst i både Portsmouth og Tottenham, og selvom de fem ovennævnte Liverpool-spillere har været fantastiske køb, så har Edwards ikke en fejlfri indkøbs-historik på Anfield.

Det er således også under Edwards ledelse, at Liverpool hentede spillere som Naby Keita, Takumi Minamino, Ben Davies, Dominic Solanke og Alex Oxlade-Chamberlain.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P