‘Spøgelsesspiller’ afgjorde 2. Divisionskamp – her er straffen

Skive IK protesterede over Brabrand IF, efter de to holds 1-1 kamp 11. november. Brabrands enlige mål blev nemlig scoret af en spiller, som ikke stod på holdkortet. Nu er afgørelsen faldet.

Skive IKs Nicolai Dohn og Brabrand IFs Frederik Poulsen under 2. divisionsfodboldkampen mellem Brabrand IF - Skive IK på Brabrand IF kunstgræsbane lørdag den 18. marts 2023.

Skive IK var få sekunder fra tre utrolige vigtige point i bundbraget mod Brabrand IF i 2. Division – men så udlignede Brabrand.

Målet blev scoret i det 94. minut af Brabrands nummer 11 Frederik Poulsen, men der var bare et problem: han var ikke angivet på holdkortet.

Skives tre vigtige point forduftede, og kampen endte 1-1. Efterfølgende protesterede Skive IK over den ulovlige spiller til Fodboldens Disciplinærinstans. Og nu er der en afgørelse i sagen.

Disciplinærinstansen skriver onsdag, at Brabrand erkender, at Poulsen ikke stod på holdkortet, men at han var blevet fjernet ved en fejl.

Den offensive midtbanespiller var fuldt spilleberettiget, og selvom at Skive IK ønskede Brabrand taberdømt, så er instansen ikke gået så langt.

Overblik over 2. division: Esbjerg buldrer videre i årets sidste runde

Brabrand er pålagt en bøde på 5.000 kroner, og Fodboldens Disciplinærinstans forklarer bøden således:

– Fodboldens Disciplinærinstans finder, at Brabrand IFs administrative fejl ikke bør medføre, at spilleren ikke kan anses spilleberettiget, og derfor heller ikke har givet Brabrand IF en uretmæssig fordel i forhold til selve spillet på banen.

Skive har ikke mulighed for at anke dommen.

Skive-boss undrer sig over afgørelse: Brabrand skulle taberdømmes

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P