2 min læsningMedie: England vil fravriste DBU stortalent

Der foregår angiveligt en kamp på de indre linjer mellem det danske og det engelske fodboldforbund, der begge vil sikre sig den 15-årige Arsenal-angriber Chidozie Obi.

2 min læsning
Det engelske fodboldforbund vil gafle Chido Obi-Martin fra DBU og Danmark.
Foto: Arsenal.com
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der venter 15-årige Chidozie Obi-Martin lidt af et valg indenfor den nærmeste fremtid.

Arsenal-angriberen har indenfor det seneste år repræsenteret både det danske u16- og u17-landshold, men også det engelske u16-landshold gjorde i februar brug af angriberen i to kampe.

Denne sommer er det dog blevet til ni kampe for det danske u17-landshold, men nu lurer det engelske fodboldforbund atter på angriberen, der fylder 16 i næste uge. Det skriver Daily Mail.

190 centimeter høje Chidozie Obi-Martin har tidligere på måneden været en tur oppe på Mikel Artetas førstehold i London-klubben, og det gav selvsagt genlyd, da han i sidste uge scorede hele 10 mål i en ungdomskamp mod Liverpool:

Dansk angriber scorede 10 gange mod Liverpool: Se alle hans mål

Chido Obi er født i Glostrup af en dansk mor, og han har tidligere spillet ungdomsfodbold i KB, men han har altså mulighed for at repræsentere både Danmark, England og sin fars fødenation Nigeria.

Campo.dk talte tidligere på efteråret med DBU, som ikke har lyst til at gøre noget særligt for at overbevise Chido Obi om at vælge det danske landshold. Det kan du læse mere om her:

DBU om stortalent med kampe for både Danmark og England: Vi vil ikke overbevise nogen som helst

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P