1 min læsningVan Dijk oven på EM-plads: Vi kan være stolte

Hollands anfører, Virgil van Dijk, er godt tilfreds med den måde, som holdet sikrede sig en plads til EM-slutrunden i 2024.

1 min læsning
Virgil van Dijk var godt tilfreds med Hollands kvalifikation til EM i Tyskland i 2024.
Foto: John Thys/AFP/Ritzau Scanpix.

Holland vandt lørdag aften med 1-0 over Irland, hvilket sikrede Ronald Koemans mandskab en plads ved EM-slutrunden i Tyskland i 2024.

Selvom det blev en smal sejr for Holland, hvis eneste mål blev scoret af Wout Weghorst, så var det efter kampen en tilfreds Virgil van Dijk, der snakkede med det hollandske medie NOS.

– Vi er kvalificeret. Vi burde ikke gøre tingene så lette. Jeg har set andre lande, som jubler mere entuisiastiske. Vi kan være stolte at os selv. Det er godt, at vi skal til EM-slutrunden.

Efterfølgende kom Liverpool-spilleren ind på, at i hans tid på landsholdet har det ikke altid gået lige godt, men at smukke ting kan være på vej for hollænderne.

– Den første fase, jeg var med det hollandske landshold, der missede vi to slutrunder. Det var, for at være ærlig, en forfærdelig tid. Det ønsker man ikke at opleve.

– Nu har vi været der igen i de seneste tre slutrunder. Det er godt, og vi kommer til at nyde det igen. Og så vil vi forberede os for noget smukt, forhåbenligt, siger van Dijk.

Holland og Virgil van Dijk har fortsat en kamp tilbage i EM-kvalifikationen, hvor de møder Gibraltar, der lørdag aften tabte tocifret til Frankrig.

Største franske sejr nogensinde i historisk opgør mod chanceløse Gibraltar

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P