1 min læsningMedie: Spurs vil have Barca-spiller til januar

Tottenham er blevet ramt af skader i offensiven, og nu skulle Premier League-klubben derfor være interesseret i at hente Raphinha i FC Barcelona.

1 min læsning
Raphinha og Lamine Yamal fejrer en scoring for FC Barcelona.
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tottenham har fået en overraskende god sæsonstart, hvor London-klubben efter 12 kampe ligger nummer fire i Premier League.

En af de helt store grunde til dette er ansættelsen af australske Ange Postecoglou som ny manager i klubben.

Spurs-manageren er dog løbet ind i problemer på det seneste, hvor spillere som James Maddison er havnet på skadeslisten, mens det også er blevet til to nederlag i Tottenhams to seneste kampe.

Skadesproblemerne i klubben kan nu også få Tottenham til at gå ind i jagten på offensiv forstærkning i det komme transfervindue i januar.

Ifølge SPORT er Spurs nemlig interesseret i at hente FC Barcelonas offensive profil Raphinha.

Det spanske medie melder, at det sågar ikke er første gang, at den engelske Premier League-klub har set sig varme på brasilianeren.

I sommeren 2022 lykkedes det dog heller ikke for Tottenham at hente Raphinha, der dengang valgte at skifte til Barcelona.

Medie: Barca vil beholde lejesvend – så meget koster han

Prisen for Barca-spilleren er dog ikke helt klar, da SPORT skriver, at LaLiga-klubben forventer at kunne indbringe 70 millioner euro for Raphinha, mens Tottenham angiveligt kun vil betale 35 millioner euro.

26-årige Raphinha blev hentet i Leeds United i 2022 for 58 millioner euro, og har kontrakt med FC Barcelona frem til 30. juni 2027.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P