International Fodbold

FCK-profil sikrer Norge et point mod Skotland

En af F.C. Københavns profiler sikrede søndag sit land et enkelt point, da Skotland tog imod Norge i EM-kvalifikationen.

Søndag aften blev EM-kvalifikationens gruppe A afgjort.

Her sigtede Skotland efter en førsteplads, men skulle de nå det, var det ikke kun deres egen sejr, de kunne regne med, da Spanien lå over skotterne.

Den ligning gik dog ikke op, da Skotland spillede lige op Norge, som ikke havde Erling Haaland med grundet en skade, med resultatet 3-3.

I første halvleg scorede Aron Dønnum og Jørgen Strand Larsen for nordmændene, og John McGinn scorede på straffespark for Skotland, inden Norges Leo Østigård sendte bolden i eget net.

I de sidste 45 minutter kom Skotland foran på mål af Stuart Armstrong, og her var John McGinn i oplæggerens rolle.

FCK-profilen Mohammed Elyounoussi kom på banen efter 61 minutter, og det skulle vise sig at være en god beslutning for nordmændene.

Han fik nemlig udlignet efter 86 minutter, og det blev kampens sidste scoring.

Gruppe A ender dermed med Spanien på toppen med 21 point, mens Skotland indtager andenpladsen med 17 point.

Norge ender på tredjepladsen med 11 point.