2 min læsningBekræftet: Tre tjekkiske landsholdsprofiler smidt hjem før afgørende kvalkamp – drukvideo på nettet

Det tjekkiske landshold mangler tre af sine profiler, når de spiller sidste og afgørende kamp i EM-kvalifikationens gruppe E mod Moldova mandag aften. De er blevet smidt ud af lejren efter at have overtrådt forbundets interne regler.

2 min læsning
Tre spillere fra det tjekkiske landshold er sendt hjem før den afgørende EM-kvalifikationskamp mandag aften
Foto: @fotbalovyraj

Den ene dinglede så meget på vejen sent om natten, at han var lige ved at blive kørt over.

Sådan beskrives landsholdsspilleren Jakub Brabecs stunt på gaden foran en natklub i Olomouc af en tjekkisk X-profil, der har publiceret en video søndag. En video du kan se nederst i artiklen. Det er ikke bekræftet overfor campo.dk, at det er Jakub Brabec på videoen.

Det tjekkiske fodboldforbund har dog samtidig søndag meldt ud, at Aris Saloniki-spilleren er blevet smidt ud af den tjekkiske landsholdstrup sammen med landsholdskollegerne Vladimír Coufal og Jan Kuchta for intern uro.

– Tre spillere fra landsholdet overtrådte fundamentalt landsholdets interne regler lørdag aften. Jakub Brabec, Vladimír Coufal og Jan Kuchta har forladt landsholdslejren med øjeblikkelig virkning efter beslutning fra landsholdsledelsen, sådan skriver forbundet i et tweet herunder.

De tre profiler på det tjekkiske landshold forlod angiveligt landsholdslejren og tog lørdag aften i byen på natklubben Belmondo i byen Olomouc. Og det har altså nu kostet dem deltagelsen i den afgørende EM-kvalifikationskamp mandag aften.

Tjekkiet klarede uafgjort mod Polen fredag, men de skal stadig spille mindst uafgjort mod Moldova mandag aften for at sikre sig en billet til EM 2024 i Tyskland. Altså blot to døgn efter starten på en god gedigen druktur på ‘den lokale’.

Alle tre spillere startede på banen for Tjekkiet i fredagens kamp mod Polen, så landstræner Jaroslav Silhavy skal ryste posen før mandagens kamp.

Vladimír Coufal og Jan Kuchta spiller i henholdsvis West Ham og Sparta Prag. Førstnævnte har pånær fire minutter spillet fuldtid i West Ham i denne sæson.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P