Wales misser gylden mulighed mod Armenien

Wales glippede lørdag en gylden mulighede for at lægge et ekstra pres på Kroatien i kampen om en EM-billet.

Armenien og Wales spillede uafgjort i EM-kvalifikationen.

Wales gæstede lørdag eftermiddag Armenien i EM-kvalifikationen.

Her var målet utvivlsomt at hente en sejr for gæsterne, men ved slutfløjt viste måltavlen 1-1.

Wales missede dermed en oplagt mulighed for at få lagt et ekstra pres på Kroatien i toppen af EM-kvalifikationens gruppe D.

Armenien kom tidligt foran da Lucas Zelarayan gjorde det til 1-0 efter fire minutter.

Et selvmål af Nair Tiknizyan kort før pausen fik bragt balance i regnskabet, men flere mål kom der ikke i opgøret.

Wales har nu et enkelt point ned til Kroatien på tredjepladsen, men kroaterne mangler at spille to kampe. Wales mangler kun én kamp.

Wales er ellers bedre indbyrdes en Kroatien, men skal nu håbe på hjælp fra Letland og Armenien, som er kroaternes to sidste modstanderen.

Tyrkiet topper gruppen og var forud for kampen sikret en EM-billet.

Tyrkiet og Wales møder hinanden i sidste runde.