2 min læsningPatrick Mortensen efter god stime: Vi har aldrig følt nogen krise

I AGF har holdet med tre sejre i fire kamp skabt et hul fra top seks til bunden af Superligaen, og anfører Patrick Mortensen forklarer, at holdet hele tiden har troet på, at det nok skulle vende.

2 min læsning
Patrick Mortensen har tur i den med resten af AGF-holdet i disse uger
Claus Fisker/Ritzau Scanpix

En landskampspause kan sagtens komme rigtig skidt.

Det gælder især, når der sættes sejre ind på kontoen. Her kan det være aldeles frustrerende, at det danske landshold tager over og indfører kampfrie dage i Superligaen.

I sidste landskampspause i oktober gik AGF-holdet ind i den kampfrie periode med fem kampe uden sejr, hvilket står i kontrast til de seneste ugers resultater.

‘De Hviie’ fra Aarhus nemlig hentet tre sejre og en uafgjort i de seneste fire kampe.

– Vi har fået nogle vanvittigt vigtige point mod direkte modstandere, så det har været fedt, og det har været en fornøjelse at være en del af. Det er næsten ærgerligt, at den her pause kommer nu, forklarer AGF-anfører Patrick Mortensen om holdets form i Superligaen.

– Nu var der jo snak om, før vi gik på landskampspause sidst (i oktober, red.), at vi var inde i en mindre krise. Men det har vi jo ikke følt, og spillerne har jo bare arbejdet stenhårdt ude på træningsbanen og godt vidst, at vi snart skulle få vores point. Og det har vi jo så gjort, uddyber anføreren til AGF TV.

AGF har i en periode måttet kæmpe med at flere profiler har været ukampdygtige herunder Mikael Anderson, Bailey-Peacock Farrell og Mads Emil Madsen, hvor sidstnævnte dog har været udtaget til kamptruppen på det seneste. Og måske kan denne landskampspause alligevel bringe noget godt med sig.

– Fysisk er det fint nok, men for mig at se, havde jeg da gerne set, at vi havde fortsat. Men forhåbentlig kan vi få nogle af vores skadede spillere klar igen, slutter Patrick Mortensen.

Schmeichel storroser holdkammerat: Han personificerer det danske landshold
Kasper Hjulmand om presset: Har aflyst mit liv

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P