2 min læsningBarca-stjerne skadet: Har akutte rygproblemer

FC Barcelona-stjernen har fået akutte rygproblemer og er derfor ukampdygtig, hvorfor han rejser hjem fra landsholdstjeneste med det samme.

2 min læsning
Marc-André ter Stegen skadet
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix

Marc-André ter Stegen kommer ikke i aktion for det tyske landshold i denne omgang.

Den tyske FC Barcelona-keeper er ellers udtaget til Tysklands kommende træningskamp mod henholdsvis Tyrkiet og Østrig, men akutte rygproblemer gør nu, at den 31-årige Barca-keeper må rejse hjem.

Det fortæller den tyske landstræner, Julian Nagelsmann, på fredagens pressemøde frem mod de kommende træningskampe.

– Han har akutte rygproblemer. Derfor vender han nu tilbage til Barcelona nu, fordi det ikke giver mening, at han bliver her, siger den tyske landstræner ifølge Bild.

– Han kan hverken træne eller spille.

Der nævnes intet om, hvor lang tid det forventes, at Marc-André ter Stegen er ukampdygtig.

Den ledige plads, som Ter Stegen efterlader, skal dog ikke overtages af Manuel Neuer, der ellers ikke har været landsholdsaktuel, siden han brækkede benet kort efter VM-slutrunden i Qatar.

Barca-komet hædres med særlig pris ved Golden Boy 2023

Det bekræfter den tyske landstræner, som i stedet har valgt slet ikke at udtage en erstatning. Han hilser dog rutinerede Neuer velkommen til sommerens EM-slutrunde, hvis han altså leverer præstationer, der gør, at han fortjener det.

– Han må meget gerne blive ved med at præstere på et højt niveau i Bayern München, da spillerne med de bedste præstationer er ideelle at have med til EM, siger landstræneren ifølge Bild.

Det tyske landshold er allerede sikret kvalifikation til EM-slutrunden i 2024, da nationen selv har værtsskabet ved turneringen.

Derfor venter altså Tyrkiet og Østrig i to træningskampe. I første omgang venter Tyrkiet lørdag klokken 20:45, hvorefter Østrig venter på tirsdag klokken 20:45. Kampene kan følges på TV2 PLAY.

Medie: Barca vil beholde lejesvend – så meget koster han

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P