3F Superligaen

Medie: Så meget kræver FCK for Roony Bardghji – Superligaens transferrekord står for skud

Transferrekorden i Superligaen står for skud, hvis F.C. København vælger at sælge Roony Bardghji. Men hvor meget koster Roony Bardghji egentlig?

Hvad koster Roony Bardghji?
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

F.C. København er som udgangspunkt ikke interesseret i at sælge Roony Bardghji.

Men den stigende interesse for den blot 18-årige svensker, efter han sikrede FCK sejren i Champions League-opgøret mod Manchester United, har givet hovedstadsklubben noget at forholde sig.

Storklubber rundt om i Europa står nærmest i kø for at melde sin interesse for den unge svensker. Så hvor meget skal der egentlig til for, at F.C. København ikke kan sige nej til et tilbud? Hvor meget koster Roony Bardghji?

Den oplysning mener Football Insider nu at være kommet i besiddelse af.

Mediet skriver onsdag formiddag, at Brighton har været i dialog med F.C. København, og her har de forsvarende danske mestre fremlagt en pris, der kunne få klubben til at overveje at sælge.

Ifølge mediets kilder vil F.C. København kræve omkring 30 millioner pund for Roony Bardghji – svarende til i omegnen af 257 millioner kroner. Og det er bare i egentligt transferbeløb.

Det forventes således, at F.C. København ligeledes vil kræve en lang række bonusser, som skal udbetales gennem præstationer fra Roony Bardghji i sin nye klub, og så formentlig også en videresalgsklausul.

Supercomputer giver dig svaret: Sådan ender Superligaen – derby-duel om mesterskabet!

Rammer prisen de 257 millioner kroner for Roony Bardghji vil F.C. København således slå transferrekord i Superligaen.

Den nuværende indehaver af transferrekorden er FC Nordsjælland, der i sommeren 2023 solgte angrebsstjerneskuddet Ernest Nuamah til en pris, der menes at lande på 224 millioner kroner.

Roony Bardghji har i denne sæson præsteret stor for F.C. København, hvor det i alt er blevet til 10 mål i 24 kampe. Samlet har den blot 18-årige angriber, der fortsat er på kontrakt i hovedstaden frem til december 2025, scoret 15 mål i 66 kampe for klubben.

Læs meget mere om, hvilke klubber der lige nu menes at have Roony Bardghji i kikkerten herunder

Fodboldverdenen kan ikke få nok af Roony Bardghji: Overhaler Bellingham, Messi og Haaland
Medie: Flere Premier League-klubber meldes på banen i jagten på Roony Bardghji
Mål og Highlights: FCK besejrer Manchester United i episk drama

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P