2 min læsningAaB jagter ny administrerende direktør: Vi har en stærk tro på fremtiden

NordicBet Liga-klubben AaB er gået på jagt efter en ny administrerende direktør og har tirsdag slået stillingen op i sin søgen efter kandidater.

2 min læsning

Kunne du tænke dig at være CEO i AaB?

Så har du nu muligheden, hvis ellers din profil passer. NordicBet Liga-klubben fra Nordjylland har således tirsdag slået stillingen som administrerende direktør op.

AaB har stået uden en permanent administrerende direktør, siden klubben stoppede samarbejdet med Thomas Bælum i foråret 2023. Håbet er nu at finde frem til den rette kandidat, som kan tage over allerede fra starten af det nye år.

Bestyrelsesformand i AaB Niels David Nielsen håber på en forholdsvis hurtig afklaring, så der igen kan komme helt styr på klubbens sportslige organisation. Det fortæller han til klubbens hjemmeside.

– Vi har en stærk tro på fremtiden. Ikke mindst efter vi har fået vores sportslige organisation på plads, siger han og fortsætter:

– Herudover har vi selvfølgelig stadig ambitioner om at skabe vækst i de kommercielle indtægter, og nu mener vi, at tiden er inde til at ansætte en administrerende direktør, som sammen med vores i forvejen kompetente og erfarne medarbejdere kan flytte os i en positiv retning på det kommercielle område.

Indtil nu har Jesper Dalum, der ellers er ansat som økonomidirektør i klubben, varetaget jobbet som administrerende direktør midlertidigt. Planen er, at Jesper Dalum skal tilbage i sin oprindelige stilling.

– Jesper Dalum havde som økonomichef kun været hos os i få måneder, før han midlertidigt overtog jobbet som administrerende direktør, og han har i en vanskelig periode gjort et kæmpe arbejde samtidig med, at han har udført jobbet som økonomichef, og vi har været og er stadig meget tilfredse med Jespers indsats, lyder det fra Niels David Nielsen.

Det oplyses, at den kommende administrerende direktør i AaB forventes at få en delt rolle med fokus på henholdsvis kommercielle aktiviteter og overordnet virksomhedsledelse.

Det primære ansvar vil være at øge fokus på udvikling af de kommercielle indtægter i AaB, drive salgsstrategier og gå forrest i en vinderkultur præget af engagement, professionalisme og arbejdsglæde, skriver klubben.

Find stillingsopslaget herunder

Mål og Highlights: Bundprop chokerer – Næstved stjæler point fra AaB

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P