International Fodbold

Ederson glider ud af det brasilianske landshold med skade

Ederson må se sig erstattet på det brasilianske landshold, da han er blevet skadet. Bento er med i truppen i stedet.

Ederson bliver erstattet på det brasilianske landshold, da han er skadet.
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Ederson er ikke længere end del af den brasilianske trup, som skal spille VM-kvalifikationskampe mod Colombia og Argentina.

Det bekræfter det brasilianske landshold ifølge den normalt troværdige transferjournalist Fabrizio Romano.

Han melder, at Ederson pådrog sig en skade i foden under Manchester Citys vanvidskamp mod Chelsea i Premier League søndag.

I stedet kommer Bento ind og tager hans plads i truppen.

24-årige Bento spiller til daglig i Athletico Paranaense i den brasilianske Serie A, og han har endnu til gode at få sin debut på landsholdet.

Det lader dog til, at han skal kigge langt efter en startplads i de to kampe, Brasilien skal spille denne landskampstermin.

Følg Campo på Facebook

Brasilien har nemlig en anden god målmand, som hedder Alisson. Og han virker til at være det sikre valg til de to VM-kvalifikationskampe, da de må være vigtige for Brasilien.

Det brasilianske landshold ligger nemlig nummer tre i CONMEBOL-kvalifikationen og vil formentlig gøre sit for at slutte på førstepladsen, som i øjeblikket indtages af Brasiliens direkte modstander den 22. november, Argentina.

City-stortalent kunne allerede være Premier Leagues bedste… Hvis han var lidt højere!

Argentina har i øjeblikket 12 point, mens Brasilien har syv. Colombia, som Brasilien skal møde den 17. november, indtager femtepladsen med seks point.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P