2 min læsningKasper Hjulmand tilføjer tre spillere til landsholdstruppen

Den danske landstræner, Kasper Hjulmand, har fredag eftermiddag tilføjet tre yderligere spillere til landsholdstruppen.

2 min læsning
Kasper Hjulmand tilføjer Matt O'Riley, Mohamed Daramy og Morten Hjulmand til landsholdtruppen

Matt O’Riley, Mohamed Daramy og Morten Hjulmand.

Det er navnene på de tre spillere, som den danske landstræner Kasper Hjulmand fredag eftermiddag har valgt at tilføje til truppen.

Det oplyser landsholdet på det sociale medie X.

Kasper Hjulmand udtog i første omgang 22 spillere til de to vigtige EM-kvalifikationskampe mod henholdsvis Slovenien og Nordirland.

Det gav således den danske landstræner mulighed for at efterudtage tre spillere, da truppen i alt må indeholde 25 mand. Siden er det dog blevet til et afbud fra Robert Skov, da han er blevet skadet.

Det betyder, at der med tilføjelsen af Matt O’Riley, Mohamed Daramy og Morten Hjulmand, nu er 24 mand i landsholdstruppen. Det betyder samtidig, at én spiller vil blive siet fra op til kampene, da selve kamptruppen blot må indeholde 23 spillere.

Mohamed Daramy var i første omgang udtaget til det danske U21-landshold. Med udtagelsen til herrelandsholdet fredag er Daramy således blevet erstattet. Læs mere om dette her.

Se hele den danske landsholdstrup til de kommende EM-kvalifikationskampe i linket herunder

Kaptajnen er skadet: Disse danskere skal sikre EM-billetten

Forud for de to landskampe mod Slovenien og Nordirland har Danmark har et forspring på fire point ned til Kasakhstan på tredjepladsen.

Danmark møder først Slovenien i Parken fredag den 17. november klokken 20:45. Sidste opgør i EM-kvalifikationen spilles på udebane mod Nordirland mandag den 20. november klokken 20:45.

Begge opgør kan følges på TV2 og TV2 PLAY.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P