1 min læsningMedie: Premier League vil forbyde specifikke lejeaftaler – vil ramme Saudi Arabien

Ifølge et engelsk medie vil Premier League få indført en ny regel, som ville forbyde, at engelske klubber, der har den samme ejer som en anden udenlandsk klub, ikke må leje spillere ved hinanden.

1 min læsning
Anthony Gordon og Jacob Murphy i aktion for Newcastle i Premier League.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix.

Rygterne har i den seneste tid gået på, at den tidligere Wolverhampton-spiller Ruben Neves kunne være på vej til Newcastle på en lejeaftel.

Med til historien hører det, at Neves’ nye klub, Al Hilal, nemlig har samme ejer som Newcastle, den saudiarabiske Public Investment Fund.

Netop disse slags handler vil Premier League nu forsøge at forbyde. Det skriver The Athletic.

Ifølge det engelske medie så har Premier League indkaldt alle 20 klubber i ligaen til et hastemøde, hvor man vil forsøge at få indført en ny regel, der vil forbyde, at engelske klubber ikke længere må leje spillere fra andre klubber, som har den samme ejer som klubben selv.

The Athletic skriver videre, at reglen ikke specifikt er lavet til at blokke Newcastles potentielle lejeaftale med Al Hilal om Ruben Neves, men derimod er set i et større perspektiv.

Der skulle i forvejen være bekymring blandt flere af Premier League-klubber om netop disse samarbejder mellem flerejede klubber, hvilket skulle være en af grundene til, at Premier League vil have forbuddet gennemført hurtigt.

For at den nye regel vil træde i kraft kræver det, at 14 klubber går med til den nye aftale.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P