2 min læsningEngelske eksperter i kor: Aldrig rødt kort!

Efter F.C. Københavns comeback mod Manchester United onsdag aften, er en af de mest omdiskuterede situationer det røde kort til Marcus Rashford. Og den dom får ikke megen ros i England.

2 min læsning
Marcus Rashford forlader Champions League-kampen mod FCK med et rødt kort. Nu får han dog opbakning af flere eksperter i hjemlandet England
Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Dommer Donatas Rumšas skal nok ikke smutte ned på grillen i Manchester ved næste besøg i den fodboldglade by.

Efter 4-3 nederlaget til FCK onsdag aften blev især det røde kort til Marcus Rashford diskuteret heftigt i den engelske presse.

Og tacklingen, som du kan se eller gense øverst her i artiklen, skal aldrig give et rødt kort. Det er flere engelske fodboldeksperter enige i.

På BBC’s dækning var såvel Owen Hargreaves og Paul Scholes enige om, at dommen er et udtryk for en fodbolddommer, der aldrig selv har spillet fodbold.

Owen Hargreaves om hvorvidt det skulle give rødt kort:

– Aldrig i livet. Marcus prøver bare at stikke benet ud for at beskytte bolden. Når du ser et stillbillede, ser det forfærdeligt ud, men i kampen forsøger han ikke at skade ham. Det er ikke ondsindet, det er bare en fejl, det er bare klodset. De er nødt til at stoppe med at dømme de her kampe på den måde, fordi det ødelægger spillet. Det var der, kampen ændrede sig.

Paul Scholes om manglende forståelse fra dommeren:

– Du er nødt til at forstå, hvad Rashford forsøger at gøre. Han tænker, at han planter benet i græsset for at beskytte bolden. Det er ikke en grim tackling men fuldstændig tilfældig. Det er her, dommerens forståelse af spillet mangler.

Også kollegaen Jamie Carragher der til daglig er ekspert på Sky Sports, gik til tasterne på X.

– På ingen måde er det et rødt kort til Rashford. Hader de her slowmotion og stillbilleder, der får tingene til at se 10 gange værre ud.

Falk efter sensationelt comeback: Bliver ikke bedre som FCK-fan
Højlund blev buhet ud af Parken: Har givet alt til den klub
Mål og Highlights: FCK besejrer Manchester United i episk drama

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P