LaLiga

Officielt: Real Madrid forlænger med brasiliansk landsholdsprofil

Real Madrid har netop annonceret, at klubben er nået til enighed med den brasilianske offensivprofil om en kontraktforlængelse.

Real Madrid forlænger med Rodrygo
Foto: Miguel Riopa/AFP/Ritzau Scanpix

Han har fået godt med spilletid i denne sæson, og nu belønnes han med en kontraktforlængelse.

Således kan Real Madrid nu fortælle, at man er nået til enighed med klubbens offensive brasilianer, Rodrygo, om en forlængelse af spillerens nuværende kontrakt.

Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Her fremgår det, at parterne er blevet enige om en kontraktforlængelse, så Rodrygos nuværende kontrakt, som står til at udløbe i 2025, forlænges med yderligere tre år frem til sommeren 2028.

Dermed følger den 22-årige Rodrygo i fodsporene på Vinicius Junior, som tirsdag eftermiddag ligeledes forlængede kontrakten med den spanske kongeklub.

Fabrizio Romano kunne i samme forbindelse fortælle, at Vinicius Junior var blevet udstyret med en enorm frikøbsklausul på hele 1 milliard euro – svarende til omkring 7,5 milliarder danske kroner. Og ifølge Fabrizio Romano skulle det ligeledes være tilfældet med Rodrygo.

Medie: Real Madrid låner flere milliarder til renovering af Bernabeu

Rodrygo har tørnet ud for Real Madrid, siden han skiftede til klubben fra brasilianske Santos tilbage i sommeren 2019.

I alt er det blevet til 179 kampe for Rodrygo i den spanske hovedstad. Her har han bidraget med 39 mål og 33 assists. Han står desuden noteret for 18 brasilianske landskamp og fire landskampsmål.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P