2 min læsningErik ten Hag bekræfter: United-profil skadet

Manchester Uniteds brasilianske midtbanestyrmand Casemiro måtte onsdag aften udgå fra Carabao Cup-opgøret mod Newcastle med en skade.

2 min læsning
Casemiro er skadet i flere uger
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Han fik en halvleg på banen og måtte lade sig udskifte i pausen.

Manchester United-brasilianeren Casemiro fik blot 45 minutter på banen, da Manchester United onsdag aften mødte Newcastle i Carabao Cuppen.

Men selvom Casemiro havde fået et gult kort i første halvleg, og det generelt set gik dårligt i opgøret for Manchester United, som var bagud 2-0 ved pausen, så var grunden til, at Casemiro skulle udskiftes i pausen en helt tredje.

Casemiro pådrog sig nemlig en skade i de døende minutter af første halvleg i opgøret. Det oplyser klubben tidligt torsdag morgen på sin hjemmeside.

– Han var skadet. Lige før pausen fik han en skade, og derfor var vi nødt til at tage ham ud i pausen, lyder det fra klubbens manager, Erik ten Hag.

Den 53-årige hollandske United-manager blev i samme ombæring spurgt ind til tidshorisonten på skaden, men har kunne han ikke give et konkret estimat endnu.

Medie: United uenig med profil om forlængelse – udnytter et-årig option

Melding lød dog, at Casemiro formentligt ikke vil være kampdygtig til weekendens Premier League-opgør mod Fulham.

– Jeg kan ikke give et svar på det nu. Vi er nødt til at vente 24 timer, men jeg tror helt sikkert, at han er ude på lørdag, fortæller Erik ten Hag.

Casemiro står i alt noteret for 63 kampe med 11 mål og syv assists til følge i Manchester United, som han skiftede til fra Real Madrid tilbage i sommeren 2022. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Se alle mål og highlights fra onsdagens Carabao Cup-opgør mellem Manchester United og Newcastle herunder

Highlights: Man United gør det igen – ydmyget med 0-3 nederlag på Old Trafford

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P