2 min læsningOscar Højlund om Rasmus Højlunds gimmick: ‘Hvem fanden er den idiot?’

Oscar Højlund blev interviewet efter FCKs kamp mod Manchester United på Old Trafford, og han fik et chok, da storebror Rasmus Højlund lavede sjov med sin lillebror i presseområdet.

2 min læsning
F.C. København logo

To Højlund’er nåede at betræde Old Traffords græsplæne, da Manchester United og F.C. København tørnede sammen i sidste uge.

Storebror Rasmus startede i angrebet for Manchester United, men måtte lade sig udskifte i anden halvleg. Herfra kunne han se sin lillebror Oscar blive skiftet ind for FCK i kampens overtid.

Efter kampen blev 18-årige Oscar Højlund interviewet i katakomberne på Old Trafford, og her lavede 20-årige Rasmus Højlund lidt sjov med sin intetanende lillebror.

Oscar Højlund var koncenteret om at svare på spørgsmålene, og han fik et chok, da en hånd dukkede op bagfra, og klappede mikrofonen foran Oscar Højlund.

– Jeg får et kæmpe chok, og tænker ‘hvem fanden er den idiot, der klapper den mikrofon?’ Det er typisk den tosse, udtaler Oscar Højlund på DR2 i forbindelse med tirsdagens pokalkamp mellem F.C. København og FC Midtjylland.

Rasmus Højlund om første tid i Manchester United: Premier League-målene skal nok komme

Trods den sjove hændelse, så var det en stor oplevelse for Oscar Højlund at spille på Old Trafford mod sin bror.

– Det er en kæmpe drøm at spille på et så stort og ikonisk stadion. Vi så ikke hinanden så meget, men jeg nød de da minutter, jeg havde med ham, udtalte Oscar Højlund.

Måske Rasmus og Oscar Højlund mødes igen, når FCK spiller mod Manchester United hjemme i Parken i Champions League. Det sker onsdag den 8. november klokken 21.

Se eller gense hændelsen fra pressezonen på Old Trafford her.

Oscar Højlund glad på storebrors vegne, men: Jeg holder sgu med Chelsea

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P